Tässä blogissa kerron  uutisiamme

05.01.2017

Vihdoin sain kotisivut sekä tämän blogin aloitettua. Sivuillani kerron elämästä jenkkien kanssa sekä pienimuotoisesta koiran kasvatuksesta. Koirat ovat osa perhettämme ja harrastavien nuorten kanssa elämä on melko kiireistä.

Kennel nimi DownCloud's minulla on ollut jo vuosia, ja ensimmäinen koirani oli Cotton de Tulear. Cottonit ovat iloisia ja eläväisiä koiria, joiden kanssa minulla hurahti 13 vuotta. Amerikancockerspanielin luonteeseen ja kauneuteen ihastuin jo vuonna 2008 ja pitkän harkinnan myötä meille tuli ensimmäinen buff jenkki tyttö Mindy lokakuussa 2010.

Alusta asti haavenani on ollut omistaa joskus Charlotte Hansenin Truly Your's  kennelistä koira (Tanska). Charlotella on pitkä kokemus jenkki kasvattajana ja hänellä on ollut paljon kauniita,  hyväsukuisia ja terveystutkittuja koiria. Tämä unelma jäi kytemään mieleeni, ja odottamaan oikeaa aikaa.  Unelmani toteutui vuonna 2012, kun meille muutti Truly Your's -kennelistä musta Macy prinsessa asumaan. Olen erittäin kiitollinen kasvattaja Charlotte Hansenille, että hän antoi tuon ihanan tytön minulle.