Meillä on Pentuja

03.03.2017

Macyn ja Saluten pennut syntyivät 20.2.2017

Pentujen sukutaulu alempana sivulla.

4 urosta ja yksi narttu, yksi uros on black-tan ja muut pennut mustia.

Uros pennut ovat vapaan rakastaviin koteihin. Jos kiinnostuit laita sähköpostia katisunflower@gmail.com ja kerro minulle, oletko etsimässä tyttöä vai poikaa, oletko kiinnostunut mahdollisesti näyttelyistä, vai etsitkö itsellesi rakasta koirakaveria. Olisi kiva kuulla jotain sinusta ja perheenjäsenistäsi ja onko sinulla kenties jo aikaisempaa kokemusta koirista. Myymme pentumme ainoastaan vastuuntuntoisiin ja rakastaviin koteihin. 

Emä on tanskalaisen pitkänlinjan kasvattajan kasvatti Truly Yours- kennelistä, ja Tanskassa pitää myös tutkia jalostuskoirien terveyttä, kuten Suomessakin. Pentujen isä asuu ja on myöskin tanskalaisen kasvattajan omistuksessa (kennel Pointbreak), mutta on amerikkalainen suvultaan (kennel Silverhall). Pentueen sukutaulut ovat hienot ja outcross linjoja suomalaisiin jenkkeihin verrattuna.

Molemmat vanhemmat on terveystutkittu, hyvä luonteiset ja näyttelyissä palkituja.  Salutella on kaunis pää, hyvälaatuinen ja helppohoitoinen turkki, vahva selkälinja, kaunis liike sekä miellyttävä luonne. Macyllä on myöskin kaunis pää, hyvä turkki, kauniit liikkeet sekä ihana luonne.

Pennut lähtevät uusiin koteihinsa sosiaalisina, tavalliseen perhe-elämään tottuneina, eläinlääkärin tarkistamina, rekisteröityinä ja tunnistusmerkittyinä. Kasvattajana pidän tärkeänä, että pennut saavat ennen kaikkea hyvät ja rakastavat kodit.